Jag fotograferar

Allt från passfoton till porträtt, bröllop och reklam. Min kreativitet – dina önskemål.

Jan fotograferar

Lyhörd och flexibel

Jag brinner för fotografi. Samtidigt älskar jag att anta uppdrag där jag utmanas, så det är alltid kundens önskemål som är utgångspunkten. Jag bidrar givetvis gärna med egna idéer om så önskas – min prägel lyser alltid igenom. Efter flera decennier i branschen så har jag lång erfarenhet av det mesta inom foto, men spänningen för yrket finns kvar, varje gång ligger drivkraften i att skapa något nytt.

Bröllopfoto

Bröllopsdagen är en dag som av många upplevs vara den viktigaste dagen i deras liv. Enormt mycket planering och noggranna val föregår den stora dagen så det är verkligen synd om alla detaljer, känslor och ögonblick inte förevigas. Jag tar mig gärna an uppdraget att göra er bröllopsdag oförglömlig.

Porträttfoto

Porträtt är min specialitet och inom denna breda kategori ryms flera underkategorier, bl.a.:

  • Affärsporträtt
  • Profilporträtt
  • Vackra porträtt
  • Personalfoto
  • Parporträtt
  • Djurporträtt
  • Gravidporträtt
  • Gruppfoto

Naturfoto

Jag har väldigt stor erfarenhet av att fotografera lantbruk och en av mina mest berömda bilder är Kossan i soffan. Jag har också ett arkiv mest mycket älskade flygbilder.

Reklam/Business

Jag har fått ett flertal reklamuppdrag genom åren, många för Lunds stads räkning, men också uppdrag från fastighetsbolag att fotografera lägenheter. Andra kommersiella uppdrag har inkluderat mat, annonser, produktfoto och fotografier av konst och antika varor.

Tillval

Det finns alltid tillval att göra när man beställer tjänster från fotograf Jan Nordén – saker som fotoalbum, digitala kopior, ramar och annat. Hos mig är allt möjligt, så välkommen att kommunicera dina önskemål!

Kontakta mig

Jag arbetar i min stora, välutrustade fotostudio i Lund, men också ute på plats där det händer när så behövs. Varmt välkommen med din förfrågan, jag ser fram emot mötet med dig!


(Lämna tom)

Besök gärna vår Facebook!